Nyheter

Øvre Eiker Svømmeklubb innkaller til ekstraordinært årsmøte.

Onsdag 20.03.24 kl 18.00 i våre klubblokaler i kjelleren i Hokksund svømmehall. Saksliste: Godkjenne årsregnskap og årsberetning Pga forsinkelser hos regnskapsfører er dessverre ikke regnskapet for 2023 ferdigstilt i tide for ordinært årsmøte. Ekstraordinært årsmøte må derfor avholdes. Vel møtt .

Hilsen styret ØESK

Innkalling til årsmøte i Øvre Eiker Svømmeklubb 2023

Styret innkaller herved til årsmøte i Øvre Eiker Svømmeklubb Årsmøtet avholdes 11.03.2024 kl 18.00 i klubblokalet i kjelleren i Hokksund Svømmehall.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 24.02.2024 til ted@oesk.no Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet.

Ønsker du tilsendt dokumenter til årsmøtet, send mail til leder@oesk.no

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem(betalt medlemskontingent) av Øvre Eiker Svømmeklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Øvre Eiker Svømmeklubb.

Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett. For å bli medlem, trykk her.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Øvre Eiker Svømmeklubb kontaktes på leder@oesk.no. Velkommen til årsmøte! Med vennlig hilsen styret

Meld dere inn i ØESK

Vi ønsker oss så mange medlemmer som mulig, og mens de aktive utøverne automatisk blir medlemmer må dere foresatte, supportere og foreldre melde dere inn via tryggivann.no —> Opplæringstype: Annet og Klubb: Øvre Eiker Svømmeklubb —> Medlemskap 2024 (link: tryggivann.no) Pris per år per person kr. 200,- Som medlem støtter du klubben økonomisk, du har stemme-, møte- og forslagsrett på årsmøtet, og du blir valgbar til styret og utvalg. Årsmøteinnkalling kommer snart og møtet blir ultimo mars.

MASTER TRENING

Masters er et godt alternativ for utøvere som har sluttet, men som i voksen alder ønsker å prøve seg igjen. Man trenger ikke ha vært aktiv konkurranseutøver tidligere for å delta i Masters. 
Masters program skal fremme velvære, vennskap og forståelse blant utøvere. Dette er ikke et opplæringstilbud, men et svømmetilbud for de som allerede er svømmedyktig.

For å kunne delta på treninger må man være medlem av ØESK

Har man lyst til å delta i konkurranser må man i tillegg ha løst startlisens.

Ta kontakt med leder@oesk.no for mer info

Våre sponsorer

Tusen takk til sponsorer og våre samarbeidspartnere.

ØESK takker våre sponsorer og samarbeidspartnere. Det er dere som gjør det mulig for oss å få oss til å levere det lille ekstra i alt vi forsøker å gjøre.

Hovedsponsor
Sparebank1

Lyst til å begynne med svømming?

Ta kontakt med oss på leder@oesk.no så finner vi ett tidspunkt du kan få komme og prøve!

Hos oss er det plass til alle uansett ferdigshetsnivå og ambisjoner:)

Lov ØESK

Her finner dere Øvre Eiker Svømmeklubb sin  lov.